Čelsi uputio žalbu zbog isključenja Matića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi uputio žalbu zbog isključenja Matića

Lider Premijer lige Čelsi uputio je žalbu Engleskoj fudbalskoj asocijaciji (FA) zbog crvenog kartona Nemanje Matića na meču protiv Barnlija u subotu.

Sudija Martin Etkinoson isključio je Matića jer je odgurnuo Ešlija Barnsa pošto je prethodno brutalno startovao na srpskog fudbalera, ali za to nije nije dobio ni žuti karton.

Čelsi je imao rok do utorka da uputi žalbu, ali su ljudi iz londonskog kluba već danas to učinili, iako menadžer Žoze Murinjo ne očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da se uvaži žalba.

"U prošlosti se nije dešavalo da nam se uvaže žalbe, pa ne verujem da će i sada biti drugačije. Matić je zbog starta Barnsa mogao da završi karijeru. Imao je sreće što se nije povredio i opravdavam njegovu emotivnu reakciju. Ukoliko dobije tri meča suspenzije, koliko će odsustvovati Barns?", rekao je Murinjo, a prenose engleski mediji.

Matić će najverovatnije propustiti finale Liga kupa protiv Totenhema u nedelju, ali i još dva utakmice u Premijer ligi protiv Vest Hema i Sautemptona.

Reprezentativac Srbije ove sezone jedan je od ključnih igrača "plavaca", odigrao je u svim takmičenjima 36 utakmica i postigao tri gola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.