Čelsi se ne šali, ovako izgleda ponuda za Haverca!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 18:44

Čelsi se ne šali, ovako izgleda ponuda za Haverca!

"Plavci" kao u bajci.

Čelsi je doveo Hakima Zijeha za 40 miliona, sve je bliži transferu i Timo Verner za 55, a sledeći je - Kai Haverc.

Kao što je poznato, Čelsi je ušao u trku za jednog od najtalentovanijih nemačkih igrača i u ovom trenutku vodi čak i ispred Bajern Minhena.

Bavarcima je za ovo leto prioritet Liroj Sane, ostali klubovi nisu spremni da sada kupuju Haverca, ali zato Čelsi jeste.

Leverkuzen za njega traži 80 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čelsi će pokušati da spusti cenu, ali i da Nemca ubedi da i on "pogura" svoj transfer visokim primanjima.

Navodno, Čelsi je HAvercu ponudio ugovor na pet godina i platu od osam miliona po sezoni.

Poređenja radi, Haverc u Leverkuzenu zarađuje četiri puta manje, oko dva miliona evra po sezoni. Spekulisalo se letos da Bajer želi da mu produži ugovor uz godišnju platu od pet miliona evra, ali je ubrzo počela pomama za njim, a kako stvari stoje, sada ga neće obnavljati.

Čelsi se baš razmahao, deluje da bi Lampard mogao da ponovi ono čuveno leto iz 2004. godine, samo da vidimo da li će uspeti da bude uspešan kao Murinjo...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.