Čelsi razbio Brajton, plavci se konačno raspucali!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi razbio Brajton, "plavci" se konačno raspucali!

Važna pobeda "plavaca".

Fudbaleri Čelsija pobedili su u gostima ekipu Brajtona rezultatom 4:0 (2:0) u prvom meču 24. kola Premijer lige.

Eden Azar je postigao dva pogotka, dok su Vilijan i Mozes pogodili po jednom.

Konteovi izabranici su praktično posle samo pet minuta rešili pitanje pobednika.

Najpre je Azar načeo mrežu Rajana u trećem, a potom je u šestom minutu usledila čarobna akcija kod drugog pogotka.

Sve je počelo od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kantea koji je oduzeo loptu na sredini terena i prosledio do Vilijana, usledio je niz duplih pasova sa Azarom i Bačuaijem i potom bomba Brazilca sa 18 metara.

Ipak, do kraja prvog poluvremena, Brajton je bio izuzetno opasan rival, a ruku na srce glavni sudija Mos ih je oštetio za dva jedanaesterca. Najpre je Kabaljero oborio protivničkog rivala, a potom je nekoliko minuta kasnije i Bakajoko nesmotreno sapleo Shelota. Domaći su protestvovali, ali sudija nije pokazao na belu tačku.

U drugom poluvremenu Brajton je imao još dve ogromne prilike, Proper je u 51. minutu pogodio glavom stativu, a potom je desetak minuta kasnije Kabaljero skinuo idarac Shelota u situaciji jedan na jedan.

Kazna je usledila u 77. minutu, Azar se bukvalno prošetao do šesnaesterca i lagano pogodio za 3:0.

Konačnih 4:0 postavio je Viktor Mozes posle asistencije Musone, pa je Čelsi ostao treći na tabeli sa 50 bodova, a Brajton 16. sa 23.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Raspucani' Čelsi, sudija "pogurao" 'Plavce'

Izvor: B92, 20.Jan.2018

Fudbaleri Čelsija savladali su na gostovajnju ekipu Brajtona sa 4:0 u meču 24. kola Premijer lige. Plavci su od početka meča imali incijaticu i u trećem minutu poveli golom Azara, da bi tri minuta kasnije Vilijan uz prelepu asistenciju Batšuaja duplirao prednost za 2:0.

Nastavak na B92...

Čelsi ubedljiv protiv Brajtona

Izvor: RTS, 20.Jan.2018

Fudbaleri Čelsija savladali su kao gosti Brajton sa 4:0 (2:0) u prvom meču 24. kola Premijer lige. Azar postigao svoj 100. gol u karijeri, a 64. u dresu „plavaca“. . Čelsi je krenuo silovito i već u šestom minutu je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.