Čelsi pronašao idealnu zamenu za Terija

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi pronašao idealnu zamenu za Terija

Ne, nije u pitanju talentovani Džon Stouns iz Evertona, već jedan od najboljih defanzivaca na svetu u poslednjih nekoliko godina.

Španski list 'AS' piše da Čelsi kreće u lov na štopera madridskog Atletika Dijega Godina.

U sjajnom Urugvajcu uprava 'Plavaca' vidi pravog naslednika Džona Terija. Vremešnom kapitenu ugovor ističe na kraju sezone, a i dalje je nedolučan oko produženja saradnje sa klubom u kom je proveo celu karijeru.

Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priča oko interesovanja Čelsija za 30-godišnjeg Godina je u direktnoj sprezi sa učestalim pominjanjem Dijega Simeonea kao budućim menadžerom Čelsija koje se provlači kroz medije.

Iskusni Gus Hidink je samo privremeno rešenje na 'Stamford Bridžu', Holanđanin će napustiti kormilo po završetku ove sezone, a glavni kandidati za njegovog naslednika su 'Ćolo' i trener Juventusa Maks Alegri.

Česli je u bliskoj prošlosti kupovao na 'Visente Kalderonu', Dijego Košta i Filipe Luis su stigli u zapadni London iz Atletika, ali se brazilski levi bek posle samo jedne sezonevratio u Madrid. Od bivšig igrača 'Kolćonjerosa' u taboru 'Plavaca' je i Radamel Falkao, kao pozajmljen igrač Monaka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VELIKI TRANFER NA POMOLU: Čelsi traži zamenu za kapitena u Madridu?

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Prema navodima španskog Asa, Čelsi je ozbiljno zagrizao za defanzivca Atletika iz Madrida Dijega Godina pošto u Londonu veruju da je on idealna zamena za odlazećeg kapitena „plavaca“ Džona Terija.. . Terijev ugovor ističe ovog leta i još uvek nije jasno da li će mu klub ponuditi produžetak...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.