Čelsi nudi trampu Interu, dve devetke na raskršću!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi nudi trampu Interu, dve "devetke" na raskršću!

Jedan je neodređen, drugi ne bi da izda bivši klub. Šta je na stolu i kakav bi mogao da bude rasplet?

Maurito Ikardi i dalje razmišlja, ostao je neodređen na pitanje o budućnosti, a što se tiče Argentine, tvrdi da je skorašnja povreda jedini razlog što ga Sampaoli nije zvao za mečeve u martu protiv Italije i Španije.

Na stolu je navodno Interova ponuda, oni žele da izbrišu klauzulu od 110 miliona koja važi u prvoj polovini jula, Argentinac traži da postane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najplaćeniji igrač u Seriji A, ispred Iguaina i Dibale.

Inter je već doveo Lautara Martineza, ali u klubu kažu da nema veze sa Ikardijem.

Dva kluba žele Maurita, Real i Čelsi. Navodno su "Plavci" spremni da ponude Moratu u zamenu i doplate, ali je teško verovati da će Španac prihvatiti tako nešto.

Što se Reala tiče, Ikardi jeste opcija, Benzema će napustiti Madrid, ali pominju se još neka imena.

Stiče se utisak da niko ne želi da plati klauzulu za Argentinca, iako igra odlično, ali do leta ima još par meseci.

Za sada je sve neizvesno, mada iz Kine stižu poruke da bi prodaja Brozovića i Ikardija napunila kasu, stižu De Fraj, verovatno i Asamoa iz Juventusa, Spaletijeva želja ostaje Pastore, ali će Inter tražiti verovatno još jednog veznog igrača, prva meta je Vidal, ali to je veoma teška misija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.