Čelsi ne odustaje od Vlahovića – nude i vunderkinda

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 10:26

Čelsi ne odustaje od Vlahovića – nude i vunderkinda

Fudbaler Čelsija Ćezare Kasadej mogao bi da bude uključen u transfer Dušana Vlahovića u Juventus.

Kako prenos "Kalčomerkato", sportski direktor tima iz Torina Đovani Mana je bio u Londonu gde je obavio inicijalne razgovore oko dostupnosti mladog igrača.

Kasadej je nedavno predvodio "azure" do drugog mesta na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina. Uprkos porazu od Urugvaja u finalu, proglašen je za najboljeg igrača turnira i ujedno je bio najbolji strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa sedam golova.

Igrač koji je prve fudbalske korake pravio u omladinskom pogonu Ćezene je u englesku prestonicu stigao iz Intera za 15 miliona evra, a drugi deo sezone je proveo u Redingu gde je na 15 utakmica u Čempionšipu postigao jedan gol.

Njemu je 20 godina i pridružio se spisku igrača koje Čelsi nudi Juventusu uz još oko 50 miliona evra za srpskog napadača, prema saznanjima pomenutog lista. Čelnici "Stare dame" će pored novčanog obeštećenja moći da izaberu i barem jednog igrača, a u izboru su, pored Kasadeja, Romelu Lukaku, Kalidu Kulibali, Kristijan Pulišić, Ruben Loftus Čik i Trevo Šaloba.

Vlahović je ove sezone postigao svega 10 golova u Seriji A, ali bi italijanski klub najradije da povrati u celosti svoju investiciju koja je iznosila nešto preko 81 milion evra kada je na zimu 2022. godine stigao iz Fiorentine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.