Čelsi još bez kapitena, Sari želi da osvoji sve

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi još bez kapitena, Sari želi da osvoji sve

Menadžer Čelsija Mauricio Sari još uvek nije odlučio ko će biti kapiten njegovog tima, a navodno on trenutno razmišlja o trojici igrača koje bi mogao da stavi u tu ulogu.

Geri Kejhil je bio kapiten kod Antonija Kontea koji ga je postavio na to mesto. Engleski štoper je trenutno u drugom planu kod Mauricija Sarija, a kako stvari stoje bivši trener Napolija bi uskoro morao da imenuje novog kapitena. Među kandidatima je Cezar Aspilikueta, ali i David Luiz i Eden Azar koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je svoje liderske sposobnosti pokazao u reprezentaciji Belgije na Mundijalu u Rusiji.

"Ništa još nije odlučeno. Želim da odluku o tome donesem tokom pauze kada se budu igrale međunarodne utakmice", rekao je Sari koji je govorio i o učešću Čelsija u Ligi Evrope.

"Želim da osvojim sve, ako mogu. Za mene je zadovoljstvo igrati u Evropi i Ligi Evrope. To takmičenje je jedno od naših ciljeva", kazao je italijanski stručnjak koji će Čelsi voditi u evropskim duelima protiv PAOK, BATE Borisova i Videotona.

Ipak pre toga Čelsi će igrati protiv Bornmuta i to u subotu od 16 časova. Mauricio Sari je govorio o tome koliko dobro poznaje menadžera "trešnjica" Edija Haua koji je menadžer sa najdužim stažom u Premijer ligi.

"Nekad se čujemo, ali ne prečesto. Bio je impresioniran Empolijem i nekim klubovima iz Italije i Francuske. Nisam iznenađen što je Edi dospeo gde je sada, on je veoma inteligentan. Ima 40 godina i spreman je, ja verovatno nisam bio spreman za ovaj posao kada sam imao 40 godina. Opasan su tim, defanzivno su veoma dobro organizovani", poručuje Sari.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.