Čelsi i Bajern prate zvezdu Totenhema

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi i Bajern prate zvezdu Totenhema

Erik Dajer je nezadovoljan minutažom kod Poketina i zabrinut je da bi mogao da izgubi mesto u nacionalnom timu

Britanski Tajms nisu novine koje će objaviti bilo kakvo transfer đubre. Kada ovaj list piše o nekom transferu, to znači da su veliki izgledi da se on i ostvari na kraju i da je tekst sigurno vredan pažnje.

U današnjem izdanju Tajms piše o interesovanju Čelsija i Bajerna iz Minhena za defanzivnog fudbalera Totenhema Erika Dajera. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U tekstu koji je objavio novinar Met Hjuz čitaoci se informišu o mogućem transferu fudbalera Pevaca.

“Čelsi i Bajern su u grupi od nekoliko klubova koji pažljivo motre na Dajerovu situaciju u Totenhemu u slučaju da igrač zvanično zatraži transfer od kluba. Reprezentativac Engleske je nezadovoljan minutažom koju ima u poslednje vreme kod Maurisija Poketina i zabrinut je da bi u slučaju da se agonija nastavi mogao da izgubi mesto u nacionalnom timu kod novog selektora Gareta Sautgejta”, piše Tajms.

Prema načinu na koji je priča plasirana, čini se da je ova informacija stigla iz izvora bliskih fudbaleru. Ili je možda njegov najbolji drug Dele Ali nešto isblebetao novinarima.

A koliko je realan transfer Erika Dajera? To zavisi od daljeg razvoja situacije.

“Dajer je u septembru potpisao novi petogodišnji ugovor sa Totnhemom i neće tražiti transfer u januaru. Ali, ako se na proleće situacija ne bude promenila u drugom delu sezone, nije isključeno da sledećeg leta dobijemo zanimljiv transfer”, zaključuje Tajms.

Totenhem večeras očekuje okršaj sa Halom na Vajt Hart Lejnu, a OVDE pogledajte sve kvote za ovaj meč.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.