Čelsi ga platio 55 miliona, a on trči naopako

Izvor: B92, 16.Apr.2021, 11:32

Čelsi ga platio 55 miliona, a on "trči naopako"

Rafael van der Vart imao je zanimljiv komentar o Timu Verneru, napadaču Čelsija.

Ovaj igrač, koji je prošlog leta stigao iz Lajpciga za 55.000.000 evra, na meti je kritika zbog slabih partija.

Postigao je samo pet golova na 29 utakmica, a u poslednje vreme neretko se brukao u čistim gol šansama, koje nije koristio.

"Verner je super brz igrač, a to će vam najviše koristiti kada je ekipa pod pritiskom i brani se. Ali ne može u potpunosti da iskoristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju brzinu, jer trči naopako. Zato mi deluje kao ‘slepi konj’. Tako je igrao u Lajpcigu, a tako igra i sada i za reprezentaciju i za Čelsi", rekao je Van der Vart.

Ipak, Čelsi solidno gura u drugom delu ove sezone, od dolaska Tomasa Tuhela se preporodio.

"Plavci" su stigli do polufinala Lige šampiona, gde ih čeka Real Madrid, dok su u Premijer ligi u zoni koja vodi u elitno takmičenje i naredne sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.