Čelsi dovodi Ridigera za 30.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi dovodi Ridigera za 30.000.000 evra

Antonio Konte po svaku cenu želi da pojača odbranu

Antonio Konte užurbano traga za pojačanjem u zadnjoj liniji, a poslednje u nizu imena koje se dovodi u vezu sa Čelsijem je Antonio Ridiger iz Rome.

U ovom trenutku, kako navode britanski mediji, Vučica smatra da za njega može da traži sumu od oko 34.000.000 evra. I to je, izgleda, svota koju su Plavci spremni da plate.

Ridiger je prethodne dve sezone proveo u Romi i tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je pružao dobre partije. Odigrao je 72 meča u svim takmičenima i bio je standardan u prvoj postavi.

Inače, Ridiger je prvu sezonu u Romi igrao na pozajmicu iz Štutgarta, a onda je u leto 2016. italijanski klub otkupio njegov ugovor za 9.000.000 evra.

Pre Ridigera, kao moguća pojačanje Čelsija u odbrani pominjali su se Kostas Manolas, Leonardo Bonuči, Džerom Boateng i Virdžil van Dajk.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.