Čelsi bliži pobedi, odluka pada na Emiratima

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi bliži pobedi, odluka pada na "Emiratima"

Nije bilo pobednika u prvom meču polufinala Liga kupa između Čelsija i Arsenala.

U prvom meču Čelsija i Arsenala u okviru polufinala Liga kupa pobednika nije bilo na "Stamford bridžu", nije bilo ni golova.

Čelsi je bio nešto organizovaniji na početku meča, imali su nekoliko opasnih napada, ali bez prave šanse da se ugrozi golman Ospina.

Arsenal je imao polupriliku preko Lakazeta nakon dodavanja Vilšira, a na drugoj strani je Mozes mogao vrlo lako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da dovede Čelsi u prednost, imao je najbolju šansu.

Kurtoa je dobro intervenisao pred kraj prvog dela igre nakon udarca Ivobija, a na drugoj strani je Fabregas mogao bolje da šutira.

U drugom delu igre Čelsi daleko bolji, Alonso i Kristensen su prvo pretili nakon centaršuta Kantea, zatim je ponovo Alonso imao priliku, pa Morata, usledio je udarac Mozesa, pa pokušaj Kristensena...

Ređale su se šanse ispred gola golmana Ospine, Azar je mogao da šutira, odlučio se za pas, još jedna pogrešna odluka u završnici.

Oba tima su se otvorila u poslednjih desetak minuta, želeli su svi da vide gol, ali ga nije bilo ni u mreži Tiba Kurtoe, ni u mreži Davida Ospine.

Da sumiramo, Čelsi nešto bliži pobedi, imao je i Arsenal šanse, a sve će se rešiti u drugom meču za 14 dana na "Emiratima".

Kao što već znate, drugi polufinalisti su Mančester siti i Bristol siti, u prvom meču premijerligaški klub je slavio sa 2:1 nakon preokreta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez pobednika na "Bridžu", odluka na "Emirejtsu"

Izvor: B92, 11.Jan.2018, 00:05

Fudbaleri Arsenala i Čelsija odigali su bez golova prvi meč polufinala Liga Kupa – 0:0...Pred oko 40.000 gledalaca na „Stamford Bridžu“ nije višena igra kakva dolikuje londonskom derbiju...’Plavci’ si bolje započeli meč na i pretili pred golom Ospine, ali to nije bilo dovoljno da ugroze...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.