Čelsi bio mnogo bolji u nastavku

Izvor: B92, 10.Jan.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čelsi bio mnogo bolji u nastavku"

Pomoćni trener Čelsija Stiv Holand izjavio je da je njegova ekipa bila mnogo bolja u drugom poluvremenu, u meču sa Njukaslom.

Čelsi je na svom terenu savladao Njukasl sa 2:0, u subotnjoj utakmici 21. kola engleske Premijer lige.

‘Plavci’ su ovim trijumfom ostali na čelu tabele sa dva boda prednosti u odnosu na Mančester Siti, koji je odigrao samo 1:1 u gostima Evertonu.

“Dva poluvremena su bila različita. Mora se čestitati Stivu Karveru i Stivu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stounu koji su ih dobro spremili za danas. Nismo igrali toliko dobro, ali smo prošli neokrznuti”, rekao je Holand.

On se potom osvrnuo na samu igru na ‘Stamford Bridžu’.

“Tim je bio mnogo bolji u drugom poluvremenu i kontrolisao je igru, igrao dobar fudbal ispred njihovog kaznenog. Uvek želite da igrate što je bolje moguće, a u prvih 45 minuta nismo baš često bili u prednosti, a opet smo poveli sa 1:0. Bitno je imati dobar rezultat čak i kada ne igrate toliko dobro”, dodao je pomoćni trener Čelsija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.