Čeh: Ja u Arsenalu...izvinite, ne čitam novine

Izvor: Press, 20.Mar.2013, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeh: Ja u Arsenalu...izvinite, ne čitam novine

Čeh je rekao da su to potpune insinuacije i u šali dodaje da ne prati baš redovno štampu pa zbog toga nije upoznat sa tim da će od sledeće sezone braniti boje Arsenala.

- To je jako zanimljiva vest, ali moram da kažem da se radi o običnoj špekulaciji. Ono što ja znam, a valjda se i ja nešto pitam, je da sebe nikada ne bih da zamislim u dresu Arsenala. Obično ni ne primećujem takve priče u medijima, ali znam da ima igrača koji stalno čitaju novine - kazao je Čeh.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Česki reprezentativac u Čelsi je došao 2004. godine iz francuskog Rena. On je za tim sa Stamford Bridža do sada odigrao 409 utakmica. Sa londonskim "plavcima" je osvojio Ligu šampiona, tri titule prvaka Engleske, četiri FA kupa i dva Liga kupa.

Arsenal navodno traži pouzdanog čuvara mreže pošto ova ekipa, od odlaska Jensa Lemana, nije imao sreće sa Almunijom, Fabijanskim, Manoneom i Šćešnjim. Sa druge strane, Čelsi je već spremio zamenu za Čeha u liku Belgijanca Tibe Kurtoa, koji je deset godina mlađi od sadašnjeg čuvara mreže tima sa "Stamford bridža".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Malaga se na sudu bori da i sledeće sezone igra u Evropi

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2013

Generalni menadžer španske Malage Visente Kasado rekao je da veruje kako će njegov klub uspeti da na sudu „obori” jednogodišnju zabranu igranja u Evropi.. (FOTO: AP). – Ja sam optimista kada je u pitanju naš slučaj. Ispunićemo naše obaveze i predočićemo dokaze nadležnim organima –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.