Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021, 18:35

Čeferin: Iskustvo za ovaj rat stekao sam u ratu u SFRJ

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin još jednom se osvrnuo na celokupnu situaciju u vezi sa Superligom i time kako je izašao na kraj sa pokušajem 12 elitnih evropskih klubova da formiraju sopstveno takmičenje, poručivši da je veliko iskustvo za takva dešavanja stekao tokom rata na prostoru bivše SFRJ.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čeferin: Rat u SFRJ me je naučio da se borim

Izvor: B92, 25.Apr.2021

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin ponovo se u intervjuu za AP osvrnuo na nedavna dešavanja oko osnivanja Superlige Evrope i njenog ekspresnog gašenja...On je izašao kao pobednik, makar za sada, budući da od najavljene ideje ESL neće biti ništa...Kako da se bori protiv takvih ljudi, ističe Čeferin,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.