Cedevita otpušta dvojicu i vraća Pulena?

Izvor: Mondo, 22.Okt.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita otpušta dvojicu i vraća Pulena?

Loš početak sezone očigledno će izazvati značajne promene u redovima hrvatskog prvaka.

Foto: MN Press

Posle tri poraza u četiri kola ABA lige, a uoči teške nedelje i utakmica protiv Lokomotive i Budućnosti, menadžment KK Cedevita sprovodi velike promene.

Prema pisanju specijalizovanog portala "Sportando", hrvatski šampion želi da vrati Džejkoba Pulena (28), šutera koji je u sezoni 2015/16 ostavio dobar utisak (14,4 poena u ABA ligi) i predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zagrepčane u polufinalnoj plej-of seriji protiv Zvezde.

Posebno se pamtila njegova partija u prvoj utakmici te serije i promašeni šut za pobedu i "brejk" Cedevite.



Izvor: YouTube/MONDO

Pulen je tu sezonu "naplatio" transferom u Himki, u kojem je bio u takmičarskoj 2016/17, a zatim je sledeće godine (2017/18) bio član Filadelfije na "dvosmernom" ugovoru. Prošle zime je prešao u Iran (Mahram Tehran), a sezonu je završio u turskom drugoligašu Afjonu.

Dok se iščekuje završetak pregovora o njegovom povratku u Cedevitu, u suprotnom smeru bi mogli da krenu plejmejker Džoš Madžet i krilo Eldžin Kuk, koji na startu sezone nisu zadovoljili rukovodstvo. Madžet je u ABA ligi prosečno postizao 7 poena, a Kuk 10.

Turbulentni dani u Cedeviti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.