Cedevita osvojila ABA Superkup

Izvor: RTS, 23.Sep.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita osvojila ABA Superkup

Košarkaši Cedevite osvojili su prvi Superkup Jadranske lige, pošto su u finalu u Baru pobedili Budućnost sa 78:69.
Cedevitu su predvodili Andrija Stipanović sa 20 poena, Demetris Nikols sa 19 i Kevin Marfi sa 18. Najefikasniji u ekipi Budućnosti sa 20 je bio Nikola Ivanović.

Utakmica je imala čudan tok, pošto je Budućnost u prvoj četvrtini postigla samo dva poena, oba sa slobodnih bacanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a Cedevita 21.
Budućnost je mnogo bolje igrala u drugoj deonici, u kojoj se rezultatski vratila u utakmicu, koja je bila neizvesna do sredine poslednje četvrtine, kada je Cedevita stekla nedostižnu prednost.
Cedevita je na putu do trofeja pobedila FMP u četvrtfinalu, Megu u polufinalu i na kraju Budućnost.
Za najboljeg igrača turnira izabran je centar zagrebačke ekipe Andrija Stipanović. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cedevita osvojila ABA Superkup!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2017

Ekipa iz Zagreba je pobednik Superkupa ABA lige...Cedevita je pobednik prvog ABA Superkupa igranog u Baru pošto je u finalnom meču savladala Budućnost iz Podgorice rezultatom 78:69...Sjajan meč u finalu turnira ABA Superkupa...Cedevita je na kraju ispala kao pobednik pošto je savladala Budućnost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.