Ćavi se povukao iz reprezentacije Španije

Izvor: Beta, 05.Avg.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi se povukao iz reprezentacije Španije

BARSELONA, 5. avgusta 2014. (Beta-AP) - Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes rekao je u utorak da više neće igrati za reprezentaciju Španije.

"Doneo sam odluku da napustim reprezentaciju. Mislim da je vreme, zahvalan sam za svo vreme provedeno u nacionalnoj selekciji, bilo je to fantastično vreme", rakao je Ćavi na konferenciji za novinare.

Ćavi je saopštio i da ostaje u Barseloni gde mu ugovor ističe za dve godine.

Ćavi (34) je za Španiju odigrao 133 utakmice i postigao je 13 golova.

Sa nacionalnom selekcijom osvojio je titulu šampiona sveta 2010. godine i dva Evropska prvanstva, 2008. i 2012. godine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ćavi se povukao iz reprezentacije Španije

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014

Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes rekao je danas više neće igrati za reprezentaciju Španije...Ćavi Ernandez.. .."Doneo sam odluku da napustim reprezentaciju. Mislim da je vreme, zahvalan sam za svo vreme provedeno u nacionalnoj selekciji, bilo je to fantastično vreme", rakao je Ćavi na konferenciji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.