Ćavi: Bitni su Selta i Napoli, ne pričamo o odlascima

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 00:21

Ćavi: Bitni su Selta i Napoli, ne pričamo o odlascima

Ćavi Ernandes, trener Barselone, uoli meča sa Seltom nije želeo da spekuliše od odlascima pojedinih igrača.

Barselona u subotu od 18.30 gostuje u Vigu, a Ćavija su pitali i šta misli o najavljenom odlasku Kilijana Mpabea iz Pari Sen Žermena u Real.

"Nemam šta mnogo o tome da kažem. Jedina zvanična stvar je da on odlazi iz PSŽ-a. Naša situacija je drugačija, želimo da završimo sezonu dobro, sada nam sledi Selta, pa Liga šampiona i koncentrisani smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na to", kaže Ćavi.

Brojni igrači Barselone dovode se u vezi sa odlascima, ali to ne brine Ćavija.

"To je normalna stvar i neće nas destabilizovati. Sećam se prošle sezone kada je Ansu bio na tržištu. Kontrolišemo stvari iznutra, vidim da je svlačionica jedinstvena, tu su i predsednik Laporta, Deko. Tim radi veoma dobro", dodao je trener Barselone.

Frenki de Jong je jedan od onih koji bi na leto mogli da idu, ali Ćavi kaže da ništa nije izvesno.

"Očigledno je, zar ne? Frenki je veoma važan za nas, miran je trenutno i sve zavisi od njega. Nije vreme da se priča o rešenjima. Treba da razgovaramo o tome da uradimo korektno stvari na meču sa Seltom i u Ligi šampiona sa Napolijem. Ne pričamo o narednoj sezoni. Što se tiče De Jonga, sa njim je kao i sa celim timom. Igrali smo neke sjajne mečeve, ali neki su bili i loši. Nedostajalo nam je doslednosti. Frenki nije izuzetak, svako mora da načini korak unapred", jasan je Ćavi, koji je rekao i da su mnogi igrači ispod prošlogodišnjeg nivoa.

Priča se i od mogućem odlasku Gavija u Pari Sen Žermen, ali je Ćavi i tu jasan.

"On mora da ostane i bude jedan od budućih kapitena tima. Nema tu priče, po meni, on je budućnost Barselone", zaključio je Ćavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.