Čava Dimitrijević: Tek ću sve i svašta da kažem

Izvor: Press, 12.Apr.2013, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čava Dimitrijević: Tek ću sve i svašta da kažem

On je očekivano dobio spor sa Crvenom zvezdom i po isteku roka za žalbu, 18. aprila, zvanično će postati slobodan fudbaler. Iskusni vezni igrač četvrti je član kluba s "Marakane" koji je u poslednjih pet meseci dobio raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS, a razlog su uvek nagomilane neisplaćene zarade iz ugovora. Pre Dimitrijevića, Zvezdu su na isti način napustili Marko Perović i juniori Nikola Šakić i Filip Janković.
- Nije još sve gotovo, jer čekam da dobijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rešenje da sam slobodan. Do tada, svakodnevno izvršavam profesionalne obaveze i treniram s ekipom - rekao je Dimitrijević za "Novosti"
Čava kaže da nije razgovarao s ljudima iz kluba, već je samo obavestio trenera Sa Pinta koji mu je rekao da "normalno trenira dok se sve ne završi". Detalje o razlozima za radikalan potez u jeku sezone nije želeo da otkriva.

- Dok ne dobijem odluku ne bih da govorim više. Tek tada ću da kažem sve i svašta o razlozima zbog čega je ovako. Mada se već i zna da su uzroci pre svega mala minutaža u poslednjih šest meseci i dugovanja kluba prema meni. Ipak, malo vremena na terenu bilo je presudno za ovakav korak. Ni meni ni klubu nije u interesu da budem ovde, a da ne igram i da primam platu, odnosno da se uvećava dug - rekao je Dimitrijević.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mali Čava: Tek ću reći sve i svašta

Izvor: B92, 12.Apr.2013

Miloš Dimitrijević dobio je spor sa Crvenom zvezdom, a za "Novosti" je rekao da će više detalja o svemu što se desilo reći kada zvanično postane slobodan igrač...Dimitrijević je četvrti igrač 'crveno-belih' koji je u poslednjih pet meseci dobio raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.