Čančarević pred Hajduk: “Nema više pravdanja, moramo da pobedimo“

Izvor: KGsport.info, 14.Mar.2013, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čančarević pred Hajduk: “Nema više pravdanja, moramo da pobedimo“

Pred jako važan duel 19. kola Jelen Superlige između Radničkog 1923 i kulskog Hajduka, novinarima u SD Radnički obratili su se trener golmana, Dejan Jelčić, golman Ognjen Čančarević i PR kluba, Milena Živković.
Trener golmana, Dejan Jelčić ističe da njegova ekipa više nema prava na kiks.
“Poraz od niškog Radničkog sve nas je poljuljao. Nadam se da smo se psihički povratili. Nijedan rezultat osim pobede ne sme biti u opticaju, jer se nalazimo u nezavidnoj situaciji“ - svestan je Jelčić. 
“U goste nam dolazi iskusna ekipa Hajduka, koja u prolećnom delu ima pozitivan skor. Više nemamo prava na kiks. Sve utakmice kod kuće moramo dobiti i pobediti neki meč na gostovanju“ - dodao je on.
Prvi golman naše ekipe, Ognjen Čančarević očekuje tešku utakmicu i tvrdi da njegova ekipa vredi mnogo više od trenutne pozicije na tabeli.
“Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv jedne izuzetno jake ekipe, koja je to pokazala u prolećnom delu, u više navrata. Dobili su veoma lako Jagodinu i OFK Beograd kod kuće.
Potrošili smo sav kredit u prolećnom delu. Nema više pravdanja, moramo da pobedimo Hajduk ako mislimo da ostanemo u ovom rangu takmičenja. Verujem da možemo mnogo više i da zaslužujemo mnogo više od trenutnog mesta na tabeli. Potrebna nam je samo jedna pobeda koja bi nam vratila samopouzdanje“ - rekao je Čančarević.
U tim se posle suspenzije vraća Slavko Marić, što ne važi i za Mirića, koji će morati da preskoči još ovu utakmicu. Zbog žutih kartona ovoga puta izostaće mladi Đuričković, kao i povređeni, Petronijević i Pejčić. Ostali igrači biće na raspolaganju šefu stručnog štaba, Dejanu Đurđeviću.
Utakmica između Radničkog 1923 i kulskog Hajduka na programu je u nedelju od 14 časova i 30 minuta na stadionu “Čika Dača“. Ulaz za sve posetioce i ovoga puta biće besplatan.
Foto: sumadijapress

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.