Čančar se pridružio Jokiću u NBA

Izvor: RTS, 02.Avg.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čančar se pridružio Jokiću u NBA

Nekadašnji košarkaš Mega Bemaksa i reprezentativac Slovenije Vlako Čančar potpisao je dvogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima, saopštio je njegov agent Miodrag Ražnatović.
Denver je Čančara izabrao na draftu 2017. godine kao 49. pika, a slovenački košarkaš branio je boje Nagetsa u letnjoj ligi.

Mladi košarkaš koji ima 22 godine je profesionalnu karijeru u Koperu, potom igrao za Olimpiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi 2016. godine došao u Megu.
Prošlu sezonu proveo je u San Pablo Burgosu u Španiji, a bio je član najbolje mlade postave Endesa lige.
Čančar je bio član reprezentacije Slovenije koja je 2017. godine osvojila zlatnu medalju na Evrobasketu, a sa Denverom je potpisao dvogodišnju saradnju.  
 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić dobio balkansko pojačanje – Čančaru trogodišnji ugovor od Nagetsa

Izvor: B92, 02.Avg.2019

Slovenački košarkaš Vlatko Čančar potpisao je prvi profesionalni ugovor u NBA ligi, sa Denver Nagetsima...Denver i Čančar potpisali su ugovor prema kojem će talentovani 22-godišnji Slovenac provesti naredne tri godine u dresu Nagetsa (2+1)...Čančar je bio deo Denverovog tima za Letnju ligu...

Nastavak na B92...

Još jedan bivši član Mege u Denveru!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019

Članu NBA lige stiglo novo pojačanje...Denver Nagetsi su večeras potvrdili još jedno pojačanje sa Jadrana...Društvo Nikoli Jokiću praviće doskorašnji član španskog Burgosa Vlatko Čančar...Denver i Čančar potpisali su ugovor prema kojem će talentovani 22-godišnji Slovenac provesti naredne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.