Cajtnot, Barsa našla napadača, debituje protiv Eibara!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2020, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cajtnot, Barsa našla napadača, debituje protiv Eibara!

Ostala samo dva imena, rešenje se nazire?

Ostala su još 72 sata, Barsa je odustala od preskupog Vilijana Žozea iz Sosijedada, ali ne i od kupovine napadača koji će privremeno menjat Luisa Suareza. Povreda Dembelea znači da je završio sezonu, pa Katalonci imaju pravo da registruju još jednog fudbalera pre kraja prelaznog roka.

Nema vremena, osim dozvole federacije, morao bi da prože lakarske preglede, aliu to se uklapa sa vremenom pa bi novi igrač mogao da debituje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već protiv Eibara za vikend.

Spisak je spao na dva imena, Anhela iz Hetafea i Lukasa Pereza iz Alaveša koga se sećamo po neuspešnim epizodama iz P:-

Osim Vilijana, nema šanse ni za Lorena, odluka Barse se svela na razgovore sa Hetafeom i Alavešom, nije im potreban polivalentan igrač već klasičan napadača.

Za sada, čini se da će odlučiti cena, da je verovatno iskusniji Perez bliži klubu, ako se Alaveš složi sa pozajmicom i otkupnom cenom na kraju.

Vreme teče, pisali smo. navijači su skeptični, ali Kike Setijen ne prepušta ništa slučaju želi zamenu za Suareza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Perez oduševljen napadačem, ali i idejom da bi Barsi mogao da pomrsi račune, treba li Jović da se brine?

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2020

"Los Blankosi" se spremaju da zagorčaju život velikom rivalu...Nije tajna da je Barseloni neophodan napadač, pokušaće kao privremeno rešenje da dovedu Lukasa Pereza iz Deportivo Alavesa, ali je jasno da će na leto primarni cilj biti angažovanje napadača koji bi trebalo da nasledi Luisa Suareza,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.