Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 18:14

Čačak domaćin prvenstva Srbije za omladnice u boksu

Prvenstvo Srbije za omladnice u boksu biće održano u Čačku od 24. do 27. juna, a na takmićenju će učestvovati 104 takmičara iz 50 klubova Srbije. Prisustvo publike je dozvoljeno a ulaz u dvoranu Mladost je besplatan.
Kako je saopšteno, potvrda dobrog i kvalitetnog rada u Boks klubu Čačak stigla je odlukom Bokserskog saveza Srbije i Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja da upravo Čačku dodeli organizaciju šampionata Srbije, koji će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u sportskoj hali Mladost.

Preliminarni mečevi su na programu su od 24. do 26. juna i počinju u 15 sati, a finalne borbe su planirane za 27. jun od 20 sati.
Prvenstvo će biti organizovano uz pomoć grada Čačka i Sportskog centra Mladost.
Kako se navodi, boks ima punu podršku gradonačelnika Miluna Todorovića i direktora Miloša Stevanića.
Predsednik Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja Nedeljko Mandić uputio je poziv građanima da dođu i uživaju u mečevima, a ulaz u dvorani Mladost je besplatan za sve dane.
Prijavljeno je 104 takmičara iz 50 klubova Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.