ĆUS MATEO: Ponosan sam na svoje igrače, verovali su da mogu do titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 23:01

ĆUS MATEO: Ponosan sam na svoje igrače, verovali su da mogu do titule

Real Madrid 11. put postao šampion Evrope.

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo izjavio je večeras da je ponosan na svoje igrače posle pobede nad Olimpijakosom 79:78 u finalu Završnog turnira Evrolige, prenosi španska Marka.

Real je večeras po 11. put u istoriji kluba postao šampion Evrope pošto je pobedu Madriđanima doneo Serhio Ljulj tri sekunde pre kraja.

 - Emocije su mi izuzetno jake. Ponosan sam na svoje igrače, pre svega zbog toga što su sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme verovali da mogu do titule, iako nije bilo lako. Gubili smo sa 2:0 u seriji u četvrtfinalu. Nisu nam davali velike šanse protiv Barselone u polufinalu, a ni protiv Olimpijakosa u finalu F4. Međutim, mi smo pokazali da smo ekipa koja se nikada ne predaje. Šta je ključ uspeha? Mi smo tim koji veruje u sebe - izjavio je Mateo posle meča.

Pogledajte kako izgleda Zoe Tauran, devojka Rišaira Živkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.