ČUKARIČKI: Pavlović uskoro odlazi

Izvor: Mondo, 06.Jun.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUKARIČKI: Pavlović uskoro odlazi

"Brđani" u ponedeljak uveče odradili prvi trening u sklopu priprema za predstojeću sezonu, koja za njih počinje već 30. juna.

Fudbaleri Čukaričkog, zbog obaveza u kvalifikacijama za Ligu Evrope, nisu imali mnogo vremena za odmor.

Šef stručnog štaba Milan Lešnjak obavio je prozivku kandidata za prvi tim u sezoni 2016/17, koju su zbog dobijenog kraćeg odmora nakon obaveza u reprezentativnim selekcijama propustili Andrija Pavlović, Filip Stojković i Branislav >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Janković.

Ekipa će do petka trenirati u Beogradu, a onda joj predstoje dvonedeljne pripreme u Austriji, gde će odigrati četiri utakmice. "Sparing partneri" biće mađarski MTK (13. juna), Admira Vaker (15. juna), LASK iz Linca (18. juna) i Austrija iz Beča (23. juna).

Od pojačanja su tu Alen Mašović iz Voždovca i Marko Docić iz Javora, dok je neimenovani fudbaler iz Australije na probi.

Sportski direktor Vladimir Matijašević otkrio je da će Andrija Pavlović u narednim danima gotovo sigurno napustiti klub, tako da je Čukaričkom "pod hitno" potrebno pojačanje u napadu.

Golgeter Čukaričkog prethodnih dana je dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom, ali to su samo nezvanične informacije...

"Mislim da smo blizu dogovora oko Pavlovića, ali dok se ne potpiše ugovor, to ništa ne važi. Domaći i strani klubovi su zainteresovani, trenutno smo u pregovorima. Neke smo već odbili, ali ne bih o imenima. U svakom slučaju se nadam da ćemo u naredna dva-tri dana to rešiti", rekao je Matijašević.

"Imamo trenutno pregovore sa još dva-tri igrača. Pod hitno nam je da nadjemo još jednog špica. Naravno, u zavisnosti od odlazaka, videćemo ko će još doći".

Sportski direktor je dodao da se traže i rešenja za Filipa Stojkovića, Nemanju Stevanovića i Dragoljuba Srnića, koji su svojim igrama i ponašanjem zaslužili transfere u veće klubove.

"Ako odgovarajuće ponude bude i za njih i za nas, izaći ćemo u susret, a ako ne bude ništa od toga nastaviće karijeru u Čukaričkom".

Fudbaler Rome Nemanja Radonjić i naredne sezone bi trebalo da ostane na pozajmici u Čukaričkom.

"Brđani" će prvu zvaničnu utakmicu odigrati 30. juna, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a ime protivnika će saznati 20. juna, kada će u Nionu biti obavljen žreb prvog i drugog pretkola.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.