ČUDO: Sedam nastupa, a pokorio Bundesligu i Primeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 11:54

ČUDO: Sedam nastupa, a pokorio Bundesligu i Primeru!

I to se desilo.

Španac Alvaro Odriozola (24) može da se podiči da je aktuelni šampion Španije i Nemačke, a sve nakon što je Real Madrid osvojio Primeru posle tri godine čekanja. O čemu se radi?

Desni bek je član Real Madrida koji je pristigao iz Real Sosijedada. U madridskom klubu je tokom prve polusezone upisao tek četiri nastupa, pošto je Zinedin Zidan daleko veću prednost davao Daniju Karvahalu.

Odriozola je shvatio da se neće naigrati pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u januaru rešio da se zaputi u Nemačku. Došao je na pozajmicu u Bajern Minhen, ali kako je tamo standardan Jošua Kimih, ni tamo nije mnogo vremena proveo na terenu - tek tri nastupa u Bundesligi.

Međutim, i Bajern i Real su osvojili svoje nacionalne šampionate, pa će Odriozola moći da se pohvali sa dve medalje.

Za tih sedam nastupa u dva različita kluba, Odriozola je na terenu proveo tačno 498 minuta. On ima 24 godine, a u reprezentaciji Španije do sada je nastupio četiri puta.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.