ČUDO NA MEACI: Miha ŠOKIRAO svoj Inter! Penal ODLUČIO pobednika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 19:50

ČUDO NA MEACI: Miha ŠOKIRAO svoj Inter! Penal ODLUČIO pobednika!

Muse odrale Neroazure i priredile senzaciju.

Fudbaleri Bolonje napravili su veliko iznenađenje u 30. kolu Serije "A" i na "Meaci" slavili protiv favorizovanog Intera sa 2:1.

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Ovom pobedom izabranici Siniše Mihajlovića ostali su u trci za mesto koje vodi u Evropu naredne sezone, a spektakularan preokret obeležio je odlučujući gol koji se u 80. minutu postigao Musa Barou u 80. minutu.

Prethodno je Romelu Lukaku doveo Inter u vođstvo, na isteku 22. minuta iskusni napadač je u šesnaestercu dobro prihvatio loptu i preciznim šutem savladao golmana Bolonje Skorupskog.

Otežavajuću okolnost gostima predstavljalo je isključenje Sorijana na početku drugog poluvremena (50.), ali se ni tada Mihajlovićev tim nije predavao. Domaćin je u 62. minutu imao priliku da reši sve dileme, ali je Lautar Martinez promašio penal, pošto je prethodno Dijks bio neoprezan u kaznenom prostoru.

Trostruka izmena Mihajlovića urodila je plodom, pa je Juvara koji je zamenio Sansonea u 65. minutu samo devet minuta kasnije bio precizan, donevši izjednačenje Bolonji - 1:1.

🇬🇲 Gambia’s pride Musa Barrow scores to give his side the lead over Inter! pic.twitter.com/NNvsaxzK0U

— African Football HQ (@AfricanFtblHQ) July 5, 2020

Posle isključenja Bastonija u 77. minutu, snage na terenu su bile ponovo izjednačene, da bi u 80. već pomenuti Barou doneo veliko slavlje gostujućim fudbalerima, postavivši konačnih - 1:2.

Ovom pobedom, Bolonja je došla do 41. boda i ima samo pet manje od šestoplasiranog Milana, dok je Inter ostao na 64 i definitivno rekao "zbogom" osvajanju Skudeta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.