Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 19:29

CSKA zatvara roster, ali bi da otme šutera Makabiju

Pitanje je koliko bi obeštećenje šampion Evrope morao da plati

Moskovski CSKA je pokosio konkurenciju dovođenjem Nikole Milutinova i Toka Šengelije čime je ponovo stao u red glavnih kandidata za osvajanje evropske titule, a kako bi zatvorio roster za narednu sezonu Dimitris Itudis je u potrazi još samo za šuterom.

To bi, prema trenutnim najavama mogao da bude Ilajdža Brajant iz Makabija. Specijalizovani košarkaški portal Sportando tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je Brajant prva meta CSKA na bekovskoj poziciji, ali da još nije bilo zvaničnih razgovora dva kluba oko potencijalnog transfera. S obzirom da član idealne petorke izraelskog prvenstva iz 2019. ima još godinu dana ugovora sa Makabijem, CSKA bi morao da plati određeno obeštećenje Ponosu Izraela što suštinski ne bi trebalo da bude problem, uprkos tome što je budžet umanjen između 25 i 30 odsto. Podsetimo, Armejci su Baskoniji platili 1.100.000 evra na ime obeštećenja za Toka Šengeliju.

Brajant je imao solidnu debitantsku sezonu u Makabiju sa 8,4 poena u proseku na 48,6 odsto pogodaka iz igre i 41,7 odsto za tri poena.

CSKA su ovog leta napustili kapiten Kajl Hajns, Andrej Voroncevič, Kosta Kufos i Ron Bejker, a ugovori su produženi sa Majkom Džejmsom, Danijelom Heketom, Džoelom Bolombojem i Darunom Hilijardom, dok je perspektivni Aleksandar Komenko promovisan u prvi tim.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.