CSKA išao do 101 protiv Unikahe

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA išao do 101 protiv Unikahe

"Armejci" rutinski pobedili gosta iz Španije, za koji je zaigrao i Nemanja Nedović.

Foto: MN Press

CSKA je prvi ostvario 20. pobedu u Evroligi.

Lider tabele najjačeg takmičenja odavno mirno ide ka osvajanju "pol pozicije" uoči plej-ofa u Top 8 fazi. Miran korak ka tom cilju napravio je u petak, u Moskvi.

CSKA - UNIKAHA 101:76 (30:20, 27:23, 22:18, 22:15).

"Armejci" su gradili vođstvo od početka do kraja i pri tome postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čak 15 trojki iz 27 pokušaja. Francuz Nando De Kolo (na slici) bio je najefikasniji sa 23 poena, a dvocifreni u napadu bili su i Vil Klajburn sa 13, Serhio Rodrigez sa 11 i Nikita Kurbanov i Otelo Hanter sa po 10 poena.

U poraženom timu, koji je teško i planirao moskovski "brejk" u trci za Top 8 fazu, srpski internacionalci bili su starteri. Nemanja Nedović je zaigrao nakon što je zbog bolesti propustio gostovanje Zvezdi i za 23 minuta u igri postigao 15 poena, uz pet asistencija. Njegov saigrač Dragan Milosavljević nastupio je 12 minuta i postigao osam poena.

Ne tako davno, 2015. godine, Unikaha je znala i da "brejkne" CSKA u Moskvi, ali ekipa iz Malage ovog petka nije ni nagovestila da bi mogla da ponovi taj podvig.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.