CSKA doveo UBICU kojeg u Zvezdi ne pamte po dobrom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA doveo UBICU kojeg u Zvezdi ne pamte po dobrom! (FOTO)

Megatransfer.

Dosadašnji košarkaš Darušafake Vil Klajburn (27, 201 cm) pojačao je moskovski CSKA. Odlično američko krilo prvo je pojačanje Moskovljana ovog leta sa dogovorenom dvogodišnjom saradnjom.

Klajburn je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Evrolige na svojoj poziciji sa prosekom od 13 poena i pet skokova u tom takmičenju. Ovaj 27-godišnji košarkaš u Evropi je igrao za nemački Ulm i Hapoel Holon iz Izraela.

- Ovo je velika čast >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mene, jer CSKA je godinama jedan od najboljih timova Evrope – rekao je Klajburn.

Pre dolaska Klajburna, CSKA je produžio ugovore sa Andrejom Voroncevičom i Kajlom Hajnsom, isto namerava da učini i sa srpskim plejmejkerom Milošem Teodosićem, a očekuje se i dolazak Lea Vestermana.

Moskovskog giganta su napustili Aron Džekson i Džoel Frilend.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.