CS:GO  Dosetljiva upotreba grafita u meču

Izvor: B92, 01.Sep.2017, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CS:GO " Dosetljiva upotreba grafita u meču

Trenutno se igra DreamHack turnir u Malmeu, a na jednom od mečeva viđena je malo drugačija upotreba grafita, što je izazvalo veliku pažnju među gledaocima.

U okršaju tima iz Danske – Astralisa i ukrajinskog NaVija, bolji je bio drugi tim sveta – Astralis. Oni su u BO3 meču pobedili 2:0, a na prvoj mapi je jedan potez privukao dosta pažnje i komentara. U pitanju je grafit jednog Danca koji je ‘zabeležio’ tablu na početku pištolj runde na Overpassu, što je kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zasmetalo protivničkom timu prilikom nameštanja za bacanje dimne bombe.

U ovom trenutku 21-godišnji Nikolaj “dev1ce” Ric skače sa klupe ispred toaleta i postavlja sprej na tabli koja ukazuje na taj WC. Ovaj znak se koristi za bacanje smoke bombe na A sajtu, tako što se stane iza klupe i nišan postavi na glave muške i ženske figure. Jedan smoke pada pored kamiona i blokira pogled sa stepenica, a drugi pada na kamionu. Lepo je videti da se igrači dosete nečega novog, da stvaraju novu metu i uzburkaju Twitch komentare ovakvim stvarima.

Igrači NaVija su se malo zbunili, a isečak iz meča možete pogledati ispod:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.