CRVENO-BELI U PROBLEMU: Nije se osećao dobro - MORA u izolaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 14:09

CRVENO-BELI U PROBLEMU: Nije se osećao dobro - MORA u izolaciju!

Problem za trenera Radonjića.

Organizator igre Crvene zvezde Nikola Ivanović nije se jutros osećao dobro i poslat je u izolaciju dok se ne sačekaju rezultati kovid testiranja.

Odlično Zvezda igra u Evroligi ove sezone, a većina navijača veruje da je vreme da se večeras (19.00) naplate dugovi Albi, ekipi koja redovno muči crveno-bele. Kvota na keca je 1,35, a na pobedu Zvezde s više od 6,5 poena razlike 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Alba.

Kako se može čuti, sjajni plejmejker se nije osećao dobro pre treninga, zbog čega je poslat na neophodna testiranja. Dok rezultati ne stignu, Ivanović će biti u izolaciji.

Šampion Srbije večeras igra meč 5. kola Evrolige protiv berlinske Albe, a eventualni gubitak crnogorskog organizatora igre predstavljao bi ozbiljan udarac za ekipu koja je praktično mesecima u ozbiljnom deficitu sa igračima zbog povreda i slučaja virusa korona, kao što je slučaj kod Maika Cirbesa.

Nemački centar je od dolaska na Mali Kalemegdan van stroja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.