CRVENO-BELI REŠAVAJU GORUĆI PROBLEM: Stranac dobija srpski pasoš? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 18:43

CRVENO-BELI REŠAVAJU GORUĆI PROBLEM: Stranac dobija srpski pasoš? (FOTO)

Novonastala situacija pravi problem klubu iz Ljutice Bogdana.

Potencijalni dolazak Mohike i Omoižuanfa stvorio bi problem u Zvezdi kada je u pitanju veliki broj stranaca u klubu. S obzirom na to da je u domaćem prvenstvu dozvoljeno samo igranje četvorice stranih igrača, klub pokušava da reši novonastalu situaciju.

Kako prenosi "Mozzart sport" u redovnu proceduru za dobijanje srpskog pasoša mogao bi da uđe reprezentativac Komorskih Ostrva El Fardu Ben.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ne bi bilo iznenađenje da Ben ostane u Zvezdi do kraja karijere. On hoće da kupi stan u Beogradu i živi ovde i kada se ne bude bavio profesionalnim fudbalom - izjavio je nedavno Zvezdan Terzić i dodatno podgrejao spekulacije o Benovom srpskom državljanstvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.