COVID-19 ponovo u Napoliju!

Izvor: Sportske.net, 01.Jan.2021, 20:10

COVID-19 ponovo u Napoliju!

Prošlog puta uspeli da otkažu meč.

Napolitanci se posle manje zimske pauze sastaju sa Kaljarijem.

Do tog meča je ostalo tek dva dana, a Napolitanci imaju novi slučaj zaraze korone u svom klubu. U pitanju je najskuplja letnja akvizicija Viktor Osimen ima pozitivan nalaz na COVID-19.

Čelnici kluba tvrde da Nigerijac nije bio u kontatku sa bilo kim u klubu, bivši fudbaler Lila je van terena još od polovine novembra. Ove sezone je odigrao svega osam utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao je dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

Prošli put su Napolitanci otkazali meč sa Juventusom zbog dva zaražena igrača, ovog puta verovatno nećemo imati sličan ishod.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI PROBLEMI ZA NAPOLI: COVID – 19 ponovo u ekipi!

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2021

Novi problemi sa COVID – 19! Napoli u nedelju gostuje ekipi Kaljarija od 15 časova, a Napolitanci imaju novi slučaj korone virusa u svojim redovima. Igrač koji je zaražen korona virusom je najskuplje letnje pojačanje ovog kluba, reč je o Osimen Viktoru. https://twitter.com/en_sscnapoli/status/1345040197315137536...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.