ČOVIĆ I MIJAILOVIĆ - PRVI PUT OČI U OČI: Evo kad i evo gde

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 10:47

ČOVIĆ I MIJAILOVIĆ - PRVI PUT OČI U OČI: Evo kad i evo gde

Ovo bi moglo da bude zanimljivo.

Nebojša Čović i Ostoja Mijailović trenutno vode dva najveća košarkaška kluba u Srbiji, ali se nisu sretali u javnosti. Predsednik Crvene zvezde i predsednik Partizana biće gosti 31. Kopaonik biznis foruma u utorak, pa će se tamo prvi put pojaviti zajedno.

Ove godine poseban panel biće posvećen sportu, a kao panelisti su između ostalih najavljeni upravo Nebojša Čović i Ostoja Mijailović, kao i Dobrivoje Tanasijević-Den >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tana.

Nedavno su i Čović i Mijailović bili u centru pažnje kada su tema javnosti bili budžeti dva beogradska kluba, pa su pljuštala saopštenja sa obe strane i razne 'eksel' tabele.

Verovatno je da neće biti tih tema na Kopaoniku, mada poznavajući obojicu predsednika, ne bi bilo čudno da padne neka verbalna čarka između redova.

Svakako, obojica su uspešni poslovni ljudi, tako da nije iznenađenje što su pozvani da prisustvuju tom događaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.