CEV proglašava: Boškovićeva i Terzić najbolji u Evropi

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEV proglašava: Boškovićeva i Terzić najbolji u Evropi

Novo priznanje ženska odbojkaška reprezentacija Srbije dobiće u petak uveče u Budimpešti. Zapravo dva. Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) proglasiće selektora Zorana Terzića najboljim trenerom u Evropi, dok je Tijana Bošković drugu godinu zaredom najbolja odbojkašica.

Gala veče CEV, kao i žreb za grupnu fazu Lige šampiona, održaće se u petak u Budimpešti. Na svečanosti u glavnom gradu Mađarske biće dodeljene nagrade za životno delo i CEV takmičenje godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biće izabrani najbolja odbojkašica i odbojkaš Evrope, kao i najbolji treneri u obe konkurencije.

Prema informacijama iz Budimpešte, nagrade će dobiti Zoran Terzić i Tijana Bošković.

Srbija je nedavno osvojila istorijsku titulu prvaka sveta, pa će Terzić biti proglašen za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkašica, što će mu biti prva nagrada ovakve vrste.

Tijana je prošle godine prvi put u karijeri dobila priznanje za odbojkašicu godine u Evropi, a sada će odbraniti to zvanje.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NOVA PRIZNANJA ZA SRPSKU ODBOJKU: Tijana Bošković i Zoran Terzić najbolji u Evropi

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018

Srpska odbojkašica Tijana Bošković proglašena je večeras u Budimpešti za najbolju odbojkašicu Evrope, dok je u ženskoj konkurenciji za najboljeg trenera proglašen selektor Srbije Zoran Terzić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.