ČEMPIONŠIP: Fulam GAZI i bez Mitra, Veljkov Reding TONE sve dublje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 19:42

ČEMPIONŠIP: Fulam GAZI i bez Mitra, Veljkov Reding TONE sve dublje!

Na programu 28. kolo.

Reding tone sve tublje. Tim koji sa klupe predvodi srpski menadžer Veljko Paunović doživeo je u 28. kolu Čempionšipa četvrti uzastopni poraz, ovog puta pred svojim navijačima od Hadersfilda rezultatom 3:4.

Domaćin je poveo u 5. minutu preko Lukaša Žoaoa, ali je ubrzo Danel Sinani izjednačio na 1:1, a preokret gostima doneo Deni Vard posle samo 15 minuta igre.

Georgi Puškaš je doneo novo izjednačenje u 23. minutu (2:2), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi 120 sekundi kasnije Vard novim golom vratio prednost Hadersfildu (2:3).

U poslednjem napadu prvog poluvremena, Majkl Morison je doneo novo poravnanje Redingu (3:3), ali je Vard het-trikom u 53. minutu postavio konačnih 3:4.

Aleksandar Mitrović nije bio u protokolu Fulama za meč sa Stoukom, ali je lider Čempionšipa slavio i bez najboljeg strelca Orlova. Gosti su se radovali rezultatom 2:3 (1:2).

Rajt-Filipsu je trebalo 60 sekundi od prvog sudijskog zvižduka da donese vođstvo domaćinu, da bi već u 2. minutu bilo 1:1, a strelac je bio Rodrigo Muniz. Fulam je do odlaska na poluvreme postigao još jedan gol, učinio je to Karvaljo u 33. minutu.

U nastavku, Bejker je u 58. ponovo izjednačio rezultat na meču (2:2), da bi Rid u 72. minutu stavio tačku na trijumf Kotidžera od 3:2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.