ČELSIJEVI PLANOVI PALI U VODU? Šeicima se dopada Vlahović

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 14:56

ČELSIJEVI PLANOVI PALI U VODU? Šeicima se dopada Vlahović

Speman petogodišnji ugovor sa srpskog napadača.

Izgledalo je da je Čelsi najozbijlniji u nameri da dovede Dušana Vlahovića u London, ali se u igru ukljuučio ozbiljan takmac u liku Pari Sen Žermena

Parižani su navodno stupili u kontakt sa Vlhovićevim agentom Darkom Ristićem i naveli da nameravaju da uđu u ozbiljne pregovore sa Juventusom. Sveci su spremni da Valhoviću ponude petogodišnji ugovor po kojem bi reprezentativac Srrbije zarađivao 10 miliona evrqa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po sezoni neto.

Juvnetus je spreman da proda Vlahovića, ali za 80 miliona evra, iako postoje naznake da bi ''Stara dama'' pristala i na 70 miliona uz određene bonuse koji bi podigli vrednost transfera na 80 miliona. Posotoji mogućnost da Pari Sen Žermen uključi u transfer napadača Uga Ekitikea kako bi smanjio deo u novcu koji mora da plati, ali je malo verovatno da će Juventus pristati, pošto Sveci Ekitikea cene 20 miliona evra.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.