ČEKAO JE 13 GODINA: Marko Arnautović ušao u istoriju Lige šamipona

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 10:27

ČEKAO JE 13 GODINA: Marko Arnautović ušao u istoriju Lige šamipona

Prošlo je mnogo vremena.

Benfika i Inter odigrali su sprektakularnu utakmicu u Ligi šampiona koja je završena rezultato 3:3. Lisabonski Orlovi su vodili sa 3:0, ali to im nije bilo dovoljno da sačuvaju trijumf.

Jedan od strelaca za inter  bio je austrijski reprezentativac srpskog porekla Mako Arnautović.

Tim golom nekadašnji fudbaler Verdera, Sttouka, Vest Hema i Bolonje je ušao u istoriju kao igrač kojem je najduže trebalo da ponovo postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gol u Ligi šampiona.

4740 - Marko Arnautovic has scored his first UEFA Champions League goal since December 2010 for Werder Bremen vs Inter, 4740 days ago - the longest ever gap between two goals by a player in the competition's history. Time-travel. pic.twitter.com/fS7kcV1HL5

— OptaFranz (@OptaFranz) November 29, 2023

Naime, on je igrajući za Verder u decembru 2010. godine postigao gol upravo protiv Intera i od tada je prošlo 4740 dana, što je najduži interval u Ligi šampiona u istoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.