ČEKA DEBI U LIGI EVROPE: Zvezdin stranac ima 2 VELIKE želje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKA DEBI U LIGI EVROPE: Zvezdin stranac ima 2 VELIKE želje (FOTO)

Utakmica sa Maltežanima biće odigrana 29. juna.

Fudbaleri Crvene zvezde takmičarsku sezonu započeće utakmicom protiv Florijane, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. I dok čekaju prvi meč u Beogradu, 29. juna, crveno-beli se pripremaju na Zlatiboru. Samim tim, trenutno najvažnija tema u Ljutice Bogdana je meč sa Maltežanima.

- Ovo će biti moje prvo učešće u Ligi Evrope i drago mi je zbog toga. Voleo bih da se plasiramo u grupnu fazu, ali videćemo. Favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo, ali nećemo da potcenimo Maltežane. Smatramo da su ozbiljan tim, dobro se pripremamo i verujemo da ćemo ove sezone osvojiti sve trofeje u Srbiji - rekao je Abraham Frimpong za medije u domovini, Gani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.