CEH BITKE SA LIVERPULOM: Zvezda značajno oslabljena protiv Dinama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEH BITKE SA LIVERPULOM: Zvezda značajno oslabljena protiv Dinama!

Crveno-beli se prebacuju na domaći kolosek.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio je duel 16. kola Superlige sa Dinamom iz Vranja (Surdulica, subota 15 časova), a na konferenciji za medije pričalo se i o povređenim igračima, kao posledici naporne bitke sa Liverpulom.

- Počinje drugi deo prvenstva, već smo igrali sa Dinamom i u kupu. Brine me na koje igrače mogu da računam. Bez obzira na položaj na tabeli, poletna su ekipa. Važno je da pred pauzu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedimo. Pozivam publiku i mislim da će biti uslova za lepu utakmicu. Sigurno neće igrati povređeni Filip Stojković, Dušan Jovančić i Goran Čaušić, za ostale ćemo videti posle današnjeg treninga – konstatovao je Milojević.

Strateg crveno-belih se nada da opuštanja neće biti.

- Ne želim da posle dobre utakmice u Ligi šampiona sve padne u vodu u domaćem šampionatu. Želim da vidim reakciju igrača, da li su pravi, a verujem da jesu. Superliga je najveći prioritet – podvukao je Milojević.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.