CEDEVITA OLIMPIJA SPREMILA REVANŠ ZVEZDI: Golemac OTKRIO kako se VRAĆA milo za drago

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 14:22

CEDEVITA OLIMPIJA SPREMILA REVANŠ ZVEZDI: Golemac OTKRIO kako se VRAĆA milo za drago

Meč se igra u 17 časova.

Crvena zvezda je uspela u neverovatnoj završnici da savlada Cedevita Olimpiju u odloženom meču 11. kola na svom parketu, ali danas u Ljubljani predstoji okršaj istih rivala u utakmici 24. kola ABA lige.

Mančester Siti je praktično obezbedio titulu u Premijer ligi, u Ligi šampiona je u polufinalu, a danas (18.30) protiv Čelsija igra i za plasman u polufinale FA kupa. Plavci su nominalni domaćini na Vembliju, ali su Građani favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kvota na dvojku je 1,88, kec je 4,30, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

Izabranici Jurice Golemca gore od motiva da se revanširaju Crvenoj zvezdi za nedavni poraz, posle kojeg je Cedevita Olimpija izgubila korak u trci za drugo mesto.

- Čeka nas još jedna izazovna utakmica. Crvena zvezda će biti jača u odnosu na meč u sredu pošto se vraća Lendri Noko. Moramo da iskoristimo meč da ispravimo greške koje smo pravili u Beogradu. Da smanjimo broj izgubljenih lopti, da popravimo skok igru, budemo jači u duelima i trčimo što je više moguće - rekao je Golemac i nastavio:

- Ako želite da pobedite Zvezdu morate da igrate na najvišem mogućem nivou svih 40 minuta. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za nedelju. Uradićemo sve da dođemo do pobede.

Gotovo isto razmišljanje ima i Rajon Braun.

- Svi znamo koliko je težak meč ispred nas. Nema kalkulisanja jer nas čeka uskoro i plej-of. Zato moramo da budemo spremni za kompleksan meč kakav je derbi pred nama. Moramo da istrčimo na parket s mnogo energije, nadam se da ćemo na kraju i pobediti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.