ČAUŠIĆ: Rezultat nije realan, ali smo dali maksimum (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAUŠIĆ: Rezultat nije realan, ali smo dali maksimum (VIDEO+FOTO)

Crveno-beli takmičenje završili sa četiri boda.

Fudbaleri Crvene zvezde završili su ovosezonsko učešće u Ligi šampiona. Poslednji meč u grupnoj fazi elitnog UEFA takmičenja odigrali su protiv Pari Sen Žermena, a rezultat je bio 4:1 u koristi gostiju iz Francuske. Svih 90 i "kusur" minuta odigrao je Goran Čaušić.

- Rano smo primili prvi gol. Nismo smeli da im dozvolimo da nam daju tri gola iz kontranapada. Stvarali su šanse i na naše greške postigli gol. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U drugom poluvremenu smo imali inicijativu 15-ak minuta i dali gol. Imali smo još šansi... Rezultat nije realan, ali smo dali maksimum - kazao je Zvezdin veznjak uz komentar duela sa Nejmarom koji je često padao.

- Dobro... Svi znamo da je on njihov najbolji igrač. Pokušao sam da ga neutrališem koliko je to bilo moguće. Dao je taj jedan gol...

Na kraju, sve u svemu, Čaušić je bio zadovoljan...

- Da su nam ponudili četiri boda verovatno svi bismo ih prihvatili. Sada gledamo da smo mogli više... Mislim da su ljudi zadovoljni, nadam se da ćemo i sledeće godine uspeti da se plasiramo u Ligu šampiona.

Šta je još rekao pogledajte u klipu.

Možete i da pogledate fotografije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.