ČANAK PRED GOSTOVANJE LOKOMOTIVI: Meč u Krasnodaru priprema za FMP

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČANAK PRED GOSTOVANJE LOKOMOTIVI: Meč u Krasnodaru priprema za FMP

Strateg crno-belih veruje u častan oproštaj od Evrokupa

Partizan će se na gostovanju Lokomotivi Kubanj oprostiti od Evrokupa, a trener crno-belih Nenad Čanak istakao je da očekuje od njegovih izabranika da na dostojan način spuste internacionalnu zavesu.

"Sutrašnjom utakmicom završavamo ucešće u Evropi za ovu sezonu. Pokušacemo da protiv jedne sjajne ekipe, lidera grupe i tima koji sigurno ima evroligaški kvalitet ostavimo što bolji utisak", rekao je Čanak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
GAGIĆ PONOVO U CRNO-BELOM - Košarkaški reprezentativac Srbije Ðorđe Gagić raskinuo je danas ugovor sa turskim Ješilgiresunom i posle dve i po godine vraća se u Partizan, potvrdio je Tanjugu predsednik crno-belih Ostoja Mijailović. Gagić, koji igra na poziciji centra, prethodno je bio član Partizana od 2012. do 2015. godine i osvojio je dve titule šampiona Srbije i jednu u ABA ligi.

Partizan će u Rusiji biti bez povređenih Marka Čakarevića i Obrada Tomića.

"Trenutno nam je važnije da meč u Krasnodaru iskoristimo kao neku vrstu pripreme za ono što nas čeka, a to je subotnji duel protiv FMP-a koji nam u velikoj meri može odrediti dalji tok sezone", istakao je Čanak.

Utakmica 10. kola C grupe Evrokupa između Lokomotive i Partizana igra se sutra od 18 sati u Krasnodaru.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.