Izvor: B92, 05.Jan.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

C.Zvezda želi da se revanšira Olimpiji

U poslednjoj utakmici 13.kola Goodyear lige, košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak u 18 časova u hali Pionir dočekuju ljubljansku Olimpiju.

U prvoj utakmici sezone, "zmajčeki" su pobedili sa 4 razlike, a Zvezda je već tada nagovestila dobre partije, u ravnopravnom duelu sa ekipom koja godinama sa uspehom igra u najjačem evropskom takmičenju.

U revanš, crveno beli ulaze posle serije od sedam pobeda u prvenstvu i Goodyear ligi i sa dva nova igrača.Trener C.Zvezde Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trifunović najavio da će i Ekezi i Gajić biti u sastavu, dok Milutin Aleksić, prema njegovim rečima u ponedeljak neće oblačiti crveno beli dres.

Trifunovic je na konferenciji za novinare rekao da su svi igrači, sem Šilobada zdravi, i spremni za duel sa ljubljančanima:

"Pauzu smo iskoristili za odmor, ali i za nastavak rada, posebno sa novim igracima, kao sto su Gajic i Ekezi.Sa druge strane, neki igraci su dobili zasluzen odmor, Skuni Pen je proveo 7 dana kod kuce u Americi.Pokusali smo da odrzimo ritam utakmica, posto smo u dobroj formi, pa smo odigrali 3 prijateljske utakmice sa Lavovima, OKK Beogradom i Zastavom iz Kragujevca.Ocekuje nas 5 meceva u narednih 15 dana, moramo da budemo spremni".

Govoreci o ekipi Olimpije, Trifunovic je rekao:

"Olimpija je tim sa visokim evropskim rejtingom i velikim iskustvom.Kao i mi, i oni imaju u rotaciji 10 igraca.Imace sigurno motivaciju i u Zmagu Sagadinu, koji je njihov dugogodisnji trener.Sto se tice ove "ubitacne serije" pobeda o kojoj pisu novine, ne opterecujemo se time.Mi zelimo da pobedimo u svakoj utakmici".

Plejmejker crveno belih Skuni Pen takodje veruje u poebdu nad Olimpijom:

"Bice sigurno jaka i teska utakmica.Nasi navijaci ne vole kada gubimo kod kuce.Igramo dobro i zato verujem u pobedu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.