Burak Jilmaz novi trener Bešiktaša

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 21:41

Burak Jilmaz novi trener Bešiktaša

Bešiktaš se zbog loših rezultata rastao sa Šenolom Gunešom, a sada su odlučili ko će biti njegov naslednik.

I to je izbor pao na tek penzionisanog fudbalera Buraka Jilmaza, koji je promovisan u šefa stručnog štaba, a pre toga je bio pomoćnik Gunešu.

Težak zadatak je pred Jilmazom, koji treba da vrati ekipu u vrh tabele, gde se zbog poraza Trabzona i Adane i remija sa Pendikom trenutno ne nalaze. Na rezultate u domaćem šampionatu su se nadovezale i loše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partije u Ligi konferencije.

"Posle današnjeg sastanka odlučeno je da dosadašnji pomoćni trener Burak Jilmaz, preuzme ulogu šefa stručnog štaba prvog tima, upražnjeno od ostavke trenera Šenola Guneša. Jilmaz će ostati na ovoj funkciji do vanredne izborne skupštine", navedeno je u saopštenju kluba.

Jilmaz je u svojoj bogatoj karijeri dres Bešiktaša nosio od 2006 do 2008 godine, a sada će mu prvi trenerski posao biti baš na klupi crno-belih iz Istanbula, koji u svojim vitrinama ima 16 titula prvaka Turske, a poslednju u sezoni 2020/2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.