Bundesliga: Bajer kao na treningu…

Izvor: UživoFudbal.com, 13.Mar.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga: Bajer kao na treningu…

Josip Drmić, Bajer Leverkuzen

Na otvaranju 25.kola Bundeslige Bajer Leverkuzen je deklasirao goste iz Štutgarta sa 4:0. Ovo je bila treća uzastopna pobeda Bajera i to im je za sada najduži niz ove sezone u prvenstvu. „Farmaceuti“ su u sva tri navrata bili bolji od ekipa sa začelja tabele tako da pri tome nisu primili nijedan gol.

NA večerašnjoj utakmici Bajer je već u prvom poluvremenu slomio otpor protivnika. Vendel i Josip Drmić su u 32. i 36.minutu postigli golove >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << za 2:0. U nastavku utakmice domaći su postigli još dva pogotka, prvo Belarabi u 50.minuta a onda i svojim drugim pogotkom na utakmici Drmić postavlja konačnih Bajer Leverkuzen – Štutgart 4:0.

Ovom pobedom Bajer se probio na treće mesto dok je Štutgart ostao zakovan za dno tabele.

All Goals – Bayer Leverkusen 4-0 VfB Stuttgart… by enteritament

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.