Bundesliga: Alba izjednačila protiv Bajerna

Izvor: B92, 11.Maj.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga: Alba izjednačila protiv Bajerna

Ekipa Albe pobedila je Bajern sa 83:76 i tako izjednačila u seriji u četvrtfinalu plej-ofa Bundeslige.

Izabranici Aleksandra Đorđevića dobro su otvorili utakmicu i na poluvremenu se činilo da će opravdati ulogu favorita, pošto su vodili 50:41.

Međutim, tada je usledio pravi potom minhenskog kluba koji je u drugih dvadeset minuta igre postigao samo 26 poena, a Alba je ove dve četvrtine dobila 42:26.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Nils >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gifaj sa 15 poena, Pejton Siva je dodao dva manje, dok je bosanskohercegovački reprezentativac Elmedin Kikanović ubacio 12.

Kod gostiju bolji od ostalih bio je Devin Buker koji je postigao 13 poena, dok su po 12 ubacili Nihad Đedović i Maksimilijan Kleber. Srpski košarkaš Vladimir Lučić odigrao je skromno, postigavši svega tri poena i to sve sa linije za slobodna bacanja.

Treća utakmica na programu je u subotu od 20.30, a domaćin je ekipa Aleksandra Đorđevića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.