Bundes liga: Minimalac Bajerna, Srbin debitovao za Bavarce

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundes liga: Minimalac Bajerna, Srbin debitovao za Bavarce

Jedan, ali vredan gol Tomasa Milera bio je dovoljan Bajernu da osvoji tri boda u Bremenu protiv Verdera, u devetom kolu Bundes lige.

Bavarci su igrali sa "pola snage", taman koliko im je potrebno za pobedu protiv slabog Verdera. Ispromašivao se Robert Levandovski, dok su domaći samo par puta uspevali da namuče odbranu Bajerna.

Mladi Srbin Miloš Pantović u 92. minut zamenio je Artura Vidala i debitovao u prvom timu bavarskog giganta.

Konačno, posle tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meča bez pobede, slavio je i Volfsburg na svom terenu protiv Hofenhajma. Blistao je Kruze, pojačanje iz Borusije iz Menhengladbaha, koji je postigao het-trik.

Šalke sa igračem više na jedvite jade uspeo je da pobedi Hertu golom Majera u drugom minutu sudijske nadokande. Nastavlja se agonija Partizanovog rivala u Ligi Evrope, Augzburga, koji je poražen od novajlije Darmštada, dok u Hamburgu domaćin je uspeo da odoli "farmaceutima" iz Leverkuzena.

Rezultati 9. kola: Augzburg - Darmštat 0:2 (Vagner 7, Niemejer 29), Verder - Bajern (Miler 23), Hamburger - Bajer Leverkuzen 0:0, Šalke - Herta 2:1 (Hovedes 27, Majer 90+2 - Kalu 73), Volfsburg - Hofenhajm 3:2 (Kruze 1, 62, 83, Dost 7 - Toljan 29, Šmit 54).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.