Bundes liga: Bajern kaznena ekspedicija

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundes liga: Bajern kaznena ekspedicija

Bavarci nastavljaju da seju strah u Bundes ligi. Bajern je pobedio Verder u Bremenu 4:0, a ceo posao izabranici Pepa Gvardiole obavili su u prvih 45 minuta kada su golovima Milera i Alabe imali sigurnih 2:0. U nastavku, Levandovski je sa dbva pogotka "overio" domaću ekipu.

Opet je razočarala Borusija iz Dortmunda, koja je na svom stadionu odigrala bez golova protiv Kelna. Bio je ovo drugi uzastopni susreta da četa Jirgena Klopa odigraju "krompiriće.

Posle blistave >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << partije protiv Reala, Šalke nije uspeo da slavi na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu, a bod gostima doneo je Matip u poslednjem minutu utakmice. Ubedljivi su bili Hofenhajm i Ajntraht na svom terenu, dok je Majnc iznenadio Augzburg u gostima.

Rezultati: Augzburg - Majnc 0:2 (Okazaki 32, Ku Ja Čeul 90), Verder - Bajern 0:4 (Miler 24, Alaba 45, Levandovski 76, 90+1), Ajntraht - Paderborn 4:0 (Majer 27, Stendera 42, Ajgner 55, Valdez 82), Herta - Šalke 2:2 (Ben Hatira 21, Haraguči 82 - Sane 40, Hatip 90), Hofenhajm - Hamburger 3:0 (Polanski 22 penal, 82, Rudi 87), Borusija Dortmund - Keln 0:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bajernovom teroru se ne nazire kraj: Miler, Alaba i Levandovski lagano utišali Vezer! Šalke se sapleo u Berlinu... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2015

Izabranici Đozepa Gvardiole kao po navici sav posao su završili već u prvih 45 minuta, kada su vodili sa 2:0, pa se u nastavku meča samo postavljalo pitanje kada će silni gosti dokusuriti nemoćnog domaćina - 4:0..Teroru se ne nazire kraj, milosti nema ni prema kome! Bajern je još jednom ubedljivo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.